| Autor |
Mesaj |
mzQ
SloT
Data inscrierii: 07/Feb/2008 Mesaje: 4
|
|
angel sia luato in cap |
|
mah el si cu ovidiutz sunt nijte golani de str. ovidiutz incepe sa se oftike ca lam omorat odata si iam zis lui ovidiutz j3t dupa ce ma injurat si apoi domnul angel mia dat ban 10 min si apoi lam injurat natural pt ca eu nu stau sami dea mie un kkt cu ochi ban mah sQk iam tata adminu ca mam saturat de sv asta numai suport frate nu pot sa ma jok normal ca se oftika un prost si incepe cearta sa mor eu tata mai ardei si u draq ca siau luato totzi in cap.... 
|
|
| 10/02/2008 18:19 |
|
 |
*[SgR]* AngeL
SloT
Data inscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 1
|
|
|
|
Ce vb mzq ca am pozele cand ai dat primul ban nevinovat lui varumeo ovidiutzu fara sa iti zica nmk am poza la conslola .. am pozele sqk iiti dau eu pozele pe mess daca nu pot sa le uploadez aici ... asa ca taci ca nu tin parte la nimeni...v-am zis va prind fa fac poze va dau ban ... si o data sau 2 ori tia dat ban smoker ... gura
|
|
| 12/02/2008 19:37 |
|
 |
*[SgR]* Ovidiutz
SloT
Data inscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 9
|
|
|
|
mzq eu dak as fi in locul tau nu as mai face atatea plangeri dupa cate ai facut.Poate k ai uitat cand ai injurat un admin(smoker)si nu numai odata,dar el este un baiat de trb si nu a zis nik.Cum se poate k eu sa ma inteleg bn cu smoker,neji si cu tn sa ma cert tot tp?mie mi se pare ilogic....in fine decizia finala este a lui sqk 
|
|
| 12/02/2008 19:42 |
|
 |
destroyer
Admin

Data inscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 77 Localitate: Bucuresti |
|
|
|
as putea sa imi dau si eu cu parerea...presupun k si a mea conteaza...angel dak ai poze si spui adearat...iar mzq a fcto doar k era nervos i s epoate astepta mari consecintze.....angel intra pe siteul imageshack k sa pui pe forum 
|
|
| 12/02/2008 23:27 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|